Семейството на Асоциацията на застрахователните брокери в България порасна 

Сподели тази новина

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ) избра едно от най-атрактивните кътчета в старинната част на Пловдив –  Регионалния етнографски музей, за да връчи сертификатите за членство на най-новите членове в семейството си.

На 3 юли 2012 година  от 19.30 часа председателят на УС на Асоциацията на застрахователните брокери в България, Костадин Пеев приветства всички с добре дошли, благодари за съдействието за организирането на тази среща на г-жа Рада Николова, на г-н Васко Аргиров от Районен кооперативен съюз, на застрахователно-брокерска къща „Фокс“ ЕООД с управител г-жа Румяна Папазова, както и на г-жа Весела Букикова от БК „Инсарт“. Благодари и на нашия любезен домакин – доц. д-р Ангел Янков, директор на Регионален етнографски музей – Пловдив. Всички ние сме се събрали тук на това прекрасно и изпълнено с традиции място, за да направим възможно връчването на сертификатите на новите редовни членове на Асоциацията на застрахователните брокери в България, основно от гр. Пловдив и Бургас.

Членовете на Управителния и Контролен съвет връчиха сертификати на застрахователно-брокерска къща „Фокс“ ЕООД с управител Румяна Папазова, „Елин -Брокер“ ЕООД с управител Елена Петрова, „Парида 08“ с управител Добринка Талева, „ВФП България“ ЕООД с управител Албена Димитрова, „Корект консулт -Д“ ООД с управител Димитрия Пандърска, всички от град Пловдив и  един представител от град Бургас  „Атрий-Брокер“ ЕООД с управител Петър Милев.

Още публикации