На 19.05.2014 Фондация „Проф.д-р В.Гаврийски“ връчи награда „За особен принос в развитието на посредничеството в застраховането“ 

Сподели тази новина

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Годишни награди за постижения в развитието на        българското застраховане и осигуряване

      На 19 май 2014г. в хотел „Кемпински Зографски” – София се състоя официалната церемония по връчването на престижните годишни награди  за постижения в областта на финансовите сектори застраховане и осигуряване в РБългария през 2013г., с участието сред официалните гости на Ректора на УНСС проф. д-р ик.н. Стати Статев. Съорганизатори на номинациите и избора на победителите са Висшето училище по застраховане и финанси, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”, Асоциацията на българските застрахователи /АБЗ/ и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване /БАДДПО/.

          Церемонията бе открита от Ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов, а водещи церемонията бяха проф. д-р ик.н. Нено Павлов, председател на УС на Фондацията, г-н Данчо Данчев, предсадетел на АБЗ и д-р Никола Абаджиев, председател на БАДДПО.

            Годишни индивидуални награди на Фондация „проф.д-р Велеслав Гаврийски”  бяха присъдени в следните  категории:

          Носител на поредния Шестнадесети приз – „За цялостен приз в развитието на българското застраховане” е г-н Георги Георгиев, изпълнителен директор на Застрахователна компания „Уника” АД, възпитаник на Университета за национално и световно стопанство. Той получи Статуетка на богинята на победата  „Нике” и Почетна грамота,  връчени от  Ректора на УНСС проф. д-р ик.н. Стати Статев.

          Носителят на Четвъртия пореден приз „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване”  е  Григор Димитров, доктор по икономика, възпитаник на ПУ „Паисий Хилендарски”. Наградата – Статуетка на богинята на победата  „Нике” и Почетна грамота връчи зам. министър на МТСП  Светлана Дянкова.

          Годишната награда на Фондацията  за  „За особен принос в развитието на  посредничеството в застраховането” връчи  зам. председателят на КФН г-жа Ралица Агайн-Гури на г-н Костадин Пеев, председател на Асоциацията на застрахователните брокери в България и Управител на „ПЗПК“ ЕООД, дипломант на Стопанска академия „Д.А.Ценов”.

          Специалната награда на Фондацията  „За дългогодишна работа и особени заслуги в развитието на звената по обслужване на  клиентите в застраховането”  бе връчена от доц. Бисер Петков, Управител на НОИ на г-н Любомир Найденов, възпитаник на Стопанска академия „Д.А.Ценов”.

          На финала на официалната част от церемонията председателят на Фондация „проф. В. Гаврийски” проф. Нено Павлов изпълни решението на УС и връчи Специална награда на директора на в-к „Застраховател прес” г-н Петър Андасаров по повод 20-та годишнина от неговото основаване. „За особено високи заслуги и принос в развитието и медийното представяне на застраховането в България” награденият получи почетен диплом, официален Плакет на Фондацията и спонсориране издаването на поредната  стихосбирка от всепризнатият поет и уважаваният от гилдията вестникар.

Още публикации